Скумбрія малосольна, яка не поступається за смаком червоній рибі

Найлегший рецепт маринування скумбрії. Рибка, виходить набагато  смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.

Інгредієнти:

  • 2 скумбрії (заморожені),
  • цибуля ріпчаста за смаком,
  • 250 мл води,
  • 6 шт. гвоздики,
  • перець горошком,
  • 1/3 ч. л. перцю запашного меленого,
  • зерна коріандру (дрібка),
  • 2 ч. л. солі,
  • 0,5 ч. л. цукру,
  • 2 ст. л. олії,
  • 2,5 ст. л. яблучного оцту.

Приготування:
Скумбрію розморозити, почистити, нарізати шматочками.

Воду закип’ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію. Кип’ятити хвилину на повільному вогні. Наприкінці влити оцет. Маринад охолодити. Цибулю нарізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею.

Залити все прохолодним маринадом.
Залишити маринуватися (краще на добу).

Джерело

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.