РЕЦЕПТ: Сирне печиво “Троянда”: витратила всього 20 хвилин, а їмо всією сім’єю вже цілий тиждень!

Багато мам даремно намагаються вмовити свої чада з’їсти хоч трохи домашнього сиру, адже він такий корисний для дитячого організму.

Але редакція Тутка знайшла вихід для винахідливих господинь Представляємо вашій увазі легке печиво “Троянда” з сирного тіста. Від такої краси ще жодна дитина не відмовилась!

До речі, цей рецепт ми знайшли в маминому старому зошиті. Якщо ви готуєте велику партію печива, обов’язково бережіть його в холодильнику.

Просте сирне печиво

Інгредієнти:

  • 450 г борошна
  • 250 г сиру
  • 100 г маргарину
  • 1/2 ст. цукру
  • 1/4 ч. л. сода
  • 1 г ваніліну
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2 яєчні жовтки

Приготування

1. З’єднайте в глибокій ємності сир, розтоплений маргарин, цукор, ванілін, сіль і яєчні жовтки.

2. Поступово додайте просіяне борошно з содою і замісіть ніжне тісто. Будьте готові до того, що борошна може знадобитися трохи більше: все залежить від вологості сиру.

3. Розкачайте тісто завтовшки 2-3 міліметри і виріжте склянкою кружечки. Складіть стовпчиком 3-4 кружечки і акуратно скрутіть тугий рулетик.

4. Розріжте рулетик на 2 частини. В результаті у вас вийде 2 трояндочки.

5. Коли тісто закінчиться, а трояндочки будуть готові, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.

6. Випікайте печиво при температурі 120 градусів 20-30 хвилин.

Подавайте сирне печиво, посипавши його цукровою пудрою! Приємного чаювання Вам та вашим рідним.

 

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.