п`ятниця, 19 квітня

Пісні страви: надзвичайно смачний паштет з фасолі

Пісний паштет з фасолі з грецькими горіхами.

Чудовий пісний паштет, багатий білками. Він має ніжний та приємний смак. Його люблять вегетаріанці. Оскільки у паштеті з фасолі нема тваринних жирів та м’яса, то він є дуже смачною пісною стравою. Також, це дешевий рецепт та є відмінною альтернативою печінковому паштету.

Інгредієнти:

фасоля1 скл.
грецькі горіхи3/4 скл.
морква1 шт.
цибуля1 шт.
перецьдо смаку
сільдо смаку
часник 1 з.

Як приготувати

Відварити фасолю, вкінці посолити. Моркву потерти на грубій тертці та посмажити з подрібненою цибулею. Грецькі горіхи посмажити на сухій сковороді. Все разом змолоти через м’ясорубку. Посолити-поперчити, додати подрібненого1 з. часника, через часникодавку.

Перемішати. На цьому етапі приготування паштету з фасолі можна закінчити. Просто втрамбувати паштет у форму. Поставити у холодильник на кілька годин. Тоді паштет вийде густої конситенцї, такий, що можна спокійно нарізати шматочками.

Але я надаю перевагу більш рідшому паштету, щоб можна було намащувати на хліб. Для цього потрібно додати 2 ст. л. пісного майонезу, перемішати – паштет готовий. Смачного!

Джерело

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.