Пісний паштет з фасолі з грецькими горіхами.
Чудовий пісний паштет, багатий білками. Він має ніжний та приємний смак. Його люблять вегетаріанці. Оскільки у паштеті з фасолі нема тваринних жирів та м’яса, то він є дуже смачною пісною стравою. Також, це дешевий рецепт та є відмінною альтернативою печінковому паштету.
Інгредієнти:
фасоля | 1 скл. |
грецькі горіхи | 3/4 скл. |
морква | 1 шт. |
цибуля | 1 шт. |
перець | до смаку |
сіль | до смаку |
часник | 1 з. |
Як приготувати
Відварити фасолю, вкінці посолити. Моркву потерти на грубій тертці та посмажити з подрібненою цибулею. Грецькі горіхи посмажити на сухій сковороді. Все разом змолоти через м’ясорубку. Посолити-поперчити, додати подрібненого1 з. часника, через часникодавку.
Перемішати. На цьому етапі приготування паштету з фасолі можна закінчити. Просто втрамбувати паштет у форму. Поставити у холодильник на кілька годин. Тоді паштет вийде густої конситенцї, такий, що можна спокійно нарізати шматочками.
Але я надаю перевагу більш рідшому паштету, щоб можна було намащувати на хліб. Для цього потрібно додати 2 ст. л. пісного майонезу, перемішати – паштет готовий. Смачного!