7 рецептів солодощів, які не вимагають випічки

2001
7 рецептів солодощів, які не вимагають випічки

Смак з дитинства

Якщо смак готових тортів і тістечок вам не подобається, а возитися з приготуванням десерту занадто довго не хочеться, пропонуємо вам випробувати швидкі рецепти солодощів. Всі вони наведені нижче і складаються тільки з натуральних інгредієнтів.

7 рецептів солодощів, які не вимагають випічки:

1. Баунті.

Баунті

Ось що вам потрібно:

  • згущене молоко – 1 банка;
  • кокосова стружка – 350 гр;
  • шоколад – 200 гр.

Ось що потрібно робити:

  • Кокосову стружку змішайте зі згущеним молоком.
  • Зліпіть з отриманої маси невеликі ковбаски.
  • Шоколад розтопіть на водяній бані.
  • Кожну ковбаску занурте в теплий шоколад і викладіть на решітку, під якою повинен бути пергаментний папір. Нехай зайвий шоколад стече на папір.
  • Потім поставте батончики в холодильник на кілька годин.

2. Рафаелло

Рафаелло

Ось що потрібно для його приготування:

  • згущене молоко – 1 банка;
  • розм’якшене вершкове масло – 200 гр;
  • кокосова стружка – 200 гр;
  • мигдаль – 1 склянка;
  • ванілін – 1 пакетик.

Приготування:

  • Масло збийте зі згущеним молоком, додайте до цієї маси ванільний цукор і кокосову стружку.
  • Потримайте цю суміш в холодильнику 1 годину.
  • Мигдаль обсмажте на сухій сковорідці.
  • З охолодженої кокосової маси сформуйте кульки, всередину кожної покладіть 1 мигдаль.
  • Кожну кульку обкатайте в кокосовій стружці. Поставте десерт в холодильник на кілька годин.

3. Щербет

Щербет

Ось що вам потрібно:

  • розм’якшене вершкове масло – 100 гр;
  • білий шоколад – 2 плитки;
  • волоські горіхи – 100 гр;
  • сухофрукти і родзинки за смаком.

Приготування:

  • Білий шоколад розтопіть на водяній бані.
  • Сухофрукти поріжте, горіхи подрібніть.
  • Всі інгредієнти перемішайте, викладіть отриману масу в прямокутну форму.
  • Тримайте щербет в холодильнику кілька годин.

4. Смачний торт без випічки.

Смачний торт без випічки

  • 1,5 пачки печива;
  • 3 яйця;
  • 250 гр. згущеного молока;
  • 400 мл молока;
  • 150 гр. вершкового масла;
  • 1/4 ч. ложки ванільного цукру

Для глазурі:

  • 2 ст. ложки цукру;
  • 2 ст. ложки какао;
  • 6 ст. ложок молока.

Спосіб приготування:

  • Для приготування крему розбийте яйця в каструлю і ретельно збийте їх віничком або міксером близько 5 хвилин.
  • Потім влийте в каструлю згущене молоко і все дуже добре перемішайте.
  • Наступним етапом влийте молоко.
  • Всипте трохи ванільного цукру, який дасть аромат і знову все перемішайте.
  • Поставте каструлю на невеликий вогонь, не перестаючи помішувати суміш. При перших ознаках закипання зніміть крем з вогню і залиште його остигати.
  • Поки крем остигає, приготуйте шоколадну глазур: в невелику мисочку просійте какао і змішайте його з цукром.
  • Влийте туди молоко і все ретельно перемішайте за допомогою віничка. Далі поставте цю суміш в мікрохвильову піч на 3 хвилини.
  • Обов’язково діставайте глазур кожні 30 секунд і добре перемішуйте.
  • Розм’якшене масло збийте міксером протягом однієї хвилини.
  • В масло порціями почніть додавати остиглий крем, потім збийте все разом.
  • Прийшов час зібрати тортик. Виберіть печиво, яке за консистенцією нагадує крекери, тільки не солоні.
  • Візьміть прямокутну форму невеликого розміру і викладіть шар печива.
  • Рясно залийте печиво кремом. Поверх знову викладіть печиво.
  • Останнім шаром має бути печиво. Зверху залийте все шоколадною глазур’ю і поставте в холодильник на дві години для застигання.

5. Енергетичні батончики.

 Енергетичні батончики

  • 3 ст. л. натурального солоного арахісового масла;
  • 1/2 склянки шоколадної крихти;
  • 1/2 склянки вівсянки.

Ось що потрібно робити:

  • Всі ці інгредієнти завантажте в чашу блендера і подрібніть до тієї консистенції, яка вас влаштує.
  • Перекладіть цю суміш в прямокутну форму, розрівняйте і поставте в морозильну камеру на 15 хвилин.
  • Потім дістаньте і розріжте цю масу на порційні шматки. Зберігайте готові батончики в герметичній ємності або контейнері протягом тижня.

6. Шоколадний торт без випічки.

Шоколадний торт без випічки

  • 270 г пісочного печива;
  • 400 г темного шоколаду;
  • 300 г згущеного молока;
  • 165 г м’якого вершкового масла.

Приготування:

  • Печиво поламайте на шматочки.
  • Шоколад розтопіть на водяній бані, додайте до нього масло, зніміть масу з вогню, трохи охолодіть і перемішайте зі згущеним молоком.
  • Печиво добре перемішайте з шоколадною сумішшю.
  • Форму застеліть пергаментним папером, викладіть туди шоколадну масу, добре її утрамбуйте.
  • Зверху залийте торт рештою шоколаду.
  • Поставте торт в холодильник – він повинен добре охолодитися.

7. Шоколадні цукерки.

Шоколадні цукерки

Складові:

  • 1 склянка натурального арахісового масла;
  • 1/3 склянки кленового або будь-якого іншого сиропу;
  • 1/3 склянки кокосового борошна;
  • 1/4 склянки какао-порошку.

Приготування:

  • Всі інгредієнти завантажте в чашу блендера і добре збийте.
  • Сформуйте з отриманої суміші кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером на рівній відстані одна від одної.
  • Поставте кульки в морозильник на 20-30 хвилин, поки вони не стануть твердими.

Джерело: Тутка

Стежте за нами!