п`ятниця, 29 березня

Що повинно бути на столі на Новий 2017 рік? Сервірування новорічного столу

Напередодні довгоочікуваного і всіма улюбленого свята, який сповіщає про новий етап в житті кожного з нас, як ніколи стає актуальним і дуже важливим питання про те, що повинно бути на столі на Новий 2017 рік, щоб вибрані страви і сама сервіровка відповідали всім смакам і бажанням Вогняного Півня.

Адже, якщо вірити існуючим повір’ям, якщо в новорічну ніч задобрити і догодити новому символу, то весь рік вам і вашій родині завжди і у всьому буде супроводжувати удача, щастя та успіх.

Перш ніж визначитись зі святковим меню новорічного столу необхідно правильно підібрати сервірування, так як це досить важлива деталь.

Сервірування новорічного столу.

На сьогодні дизайнери пропонують вашій увазі досить великий асортимент ідей і варіантів, кожен з яких унікальний і незвичайний по-своєму. Саме тому ні в якому разі не варто поспішати, слід уважно і детально вивчити самі незвичайні ідеї. Які це?

Сервірування новорічного столу

Сільський стиль 2017 року! Це одна з найпопулярніших і затребуваних ідей вже зараз, так як сам дизайн передбачає багато цікавих і привабливих пропозицій.

1. Лляні серветки і скатертини.
2. Різноманітні по формі дерев’яні плетені кошики.
3. Оригінальні фруктові та овочеві композиції.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий зі стравами

4. Глиняний розписний посуд, а також керамічний або ж дерев’яний самих різних забарвлень.
5. Дерев’яні або глиняні фігурки, які можна розкласти по столу.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий зі стравами

6. Оригінальні плетені гнізда, які стануть відмінним варіантом для прикраси не тільки вдома, але і всього житла.
7. Столові прилади можна прикрасити за допомогою спеціально створених дерев’яних або картонних бірочок з іменами гостей.

Кількома словами: можна використовувати всі ті речі, які є у кожної бабусі в скрині, за своїм бажанням і смаком.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий зі стравами

В стилі стихії вогню. Особливістю цього напрямку 2017 року є те, що за основу використовуються теплі червоні тони. Ідей безліч, але, якщо ви хочете придумати щось своє, спочатку необхідно освоїти самий простий дизайн. За основу такої ідеї слід використовувати білий і червоний колір, які будуть служити контрастами один для одного. Приміром, скатертина кипельно білого відтінку, а ось серветки, тарілки можна підібрати червоного тону. Також дизайнери пропонують використовувати свічки червоного, білого і золотого відтінку, які будуть нагадувати про домашній затишок і тепло у цю новорічну ніч 2017 року.

Якщо ви хочете щось оригінальне і незвичайне, то можна придумати різноманітні композиції з ялинових гілочок, які обов’язково слід прикрасити невеликими ялинковими іграшками червоного кольору. Також в якості прикраси для новорічного столу можна використовувати абсолютно будь-яку річ, яка стане гарним нагадуванням про свято. Це можуть бути різнокольорові, але дуже красиві новорічні іграшки абсолютно різних форматів і розмірів, недбало розкладені на столі, шишки, ялинові гілки, статуетки новорічних персонажів. Іншими словами, все те, що ви знайдете під рукою.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий зі стравами

Визначившись з декором святкового столу на 2017 рік, слід приступити до детального складання новорічного меню. Погодьтеся, страви, які можна включити в цей список існує велика кількість і перерахувати їх всі просто-напросто неможливо, тому найправильнішим стане назвати ті продукти і самі страви, які категорично не варто включати в новорічне меню 2017 року, звичайно ж, якщо ви хочете догодити і сподобатися Вогняному Півню ?

Які страви не повинні бути на новорічному столі?

1. Страви, які включають в себе курятину, тобто родичів нового символу. Простіше кажучи, на столі не повинно бути запеченої курки або ж подібних страв.
2. Що стосується салатів, які обов’язково присутні на кожному столі і які так любить кожен з нас, то в цьому році господиням доведеться гарненько попрацювати. Чому? Все просто, адже необхідно підшукати такі страви, до складу яких не будуть входити яйця і куряче м’ясо. Важко, але можливо, тому краще всього звернути увагу на фруктові та овочеві салати.
3. Ніяких страв у формі курчат з яєць або ж фаршированих яєць.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий зі стравами

З усього можна зробити висновок: готуючи святковий стіл 2017 року, найбільш правильним буде зробити ухил в бік рибних страв, м’ясних, за винятком курятини.

Але, погодьтеся, підібрати страви сьогодні не складе особливих труднощів, головне, з чого і як їх приготувати. Пам’ятайте, на новорічний стіл обов’язково потрібно поставити ошатну і красиву тарілку з пшоном або ж зерном, тим самим показуючи свою повагу новому господареві року.

Сервірування новорічного столу святковий стіл красивий сніп жита

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.