п`ятниця, 29 березня

Прем’єра пісні «Чекаю. Цьом» від DZIDZIO та Ольги Цибульської

Він пророкував їй зіркову кар’єру, а вона йому подарувала романтичний дует. Найспівочіша ведуча Оля Цибульська та мегапопулярний Дзідзьо презентують спільний трек.

Піснею “Чекаю. Цьом” співачка віддячила музиканту за доленосну роль у її житті. Виявляється, саме Михайло Хома свого часу настільки закохався у вокал дівчини, що вмовив її вступити до естрадно-циркового училища. Чи обмежились тоді відносини творчим інтересом, музиканти замовчують. Відомо лише, що на довгі роки їх шляхи розійшлись.

Набагато більше розповідає пісня, яку Оля написала після зустрічі артистів на премії M1 Music Awards. Композиція “Чекаю. Цьом” – про закоханих, яким не судилося бути разом. І сьогодні Цибульська та DZIDZIO не лише виконали її дуетом, а й відзняли спільний кліп.

Фільмував пісню режисерський тандем “Маніфест Продакшн”. В центрі сюжету – стьобна історія про ловеласа та молоду красуню.

Чи стався між артистами той самий довгоочікуваний “цьом”, дізнаємося зовсім скоро – прем’єра кліпу призначена на кінець травня. А поки що, “знає тільки Оля, знає тільки Дзідзь” ?

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: